معرفی ابزار, نجاری

لیست ابزار کارگاه نجاری در منزل | وسایل نجاری خانگی + ویدئو

ابزار راه اندازی کارگاه نجاری خانگی

 راه‌اندازی کارگاه نجاری خانگی چالش‌هایی با خود در پی دارد. علاقه‌مندان به نجاری اهداف و دلایل مختلفی برای راه‌اندازی کارگاه نجاری در خانه خود دارند.

به همین دلیل ما تلاش می‌کنیم در این مطلب به بررسی چالش‌ها و راهکارهای راه اندازی کارگاه نجاری در خانه بپردازیم.

 دیدگاه‌ها و پیام‌های زیادی در لوازم موردنیاز برای راه اندازی کارگاه نجاری در خانه داشته‌ایم به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این نوشته به‌تمامی پرسش‌های شما پاسخ دهیم.

شرایط محیطی برای راه اندازی کارگاه خانگی

 بسیاری از علاقه‌مندان به نجاری، به‌خاطر نبود فضای کافی و نداشتن کارگاه نجاری بزرگ و یا حتی متوسط از علاقه خود (نجاری) منصرف می‌شوند و به مشاغل دیگری روی می‌آورند.

اجازه دهید با اطمینان بگوییم که برخی علاقه‌مندان و هنرمندان فعال در صنعت چوب با راه‌اندازی کارگاه کوچک نجاری در خانه خود درآمدی بیشتر از یک استادکار نجار فعال در کارگاه ۱۰۰ متری دارند.

 این بستگی به شما دارد که راه درست را انتخاب کنید و یک رشته‌ای از صنعت چوب را انتخاب کنید که فضای کمتری نیاز داشته باشد؛ مانند معرق کاری، پیپ سازی و…

 پس نگران کمبود فضا نباشید. در این نوشته راهکارهایی به شما معرفی خواهیم کرد که کار با چوب را راحت‌تر در فضای خانه انجام دهید.

تماشای آنلاین ویدئو ابزار راه اندازی کارگاه نجاری خانگی

 

 

تماشا این ویدئو در برخی اپراتور ها با ترافیک نیم بها محاسبه می شود!

 

راه اندازی کارگاه نجاری خانگی

 برای کار با چوب در آپارتمان به سراغ رشته‌هایی بروید که سروصدای کمتری دارد. اگر در خانه آپارتمانی زندگی می‌کنید، انتخاب‌های محدودی دارید. باید بدانید نجاری شغل پر سروصدایی است و نمی‌توان به‌خاطر علاقه شخصی خود، آسایش و آرامش دیگران را مختل کرد.

 شما می‌توانید یکی از اتاق‌های آپارتمان را به کار با چوب اختصاص دهید. در این اتاق مطمئناً جای برای زندگی و خواب و نگه‌داشتن سایر وسایل خانه نخواهد بود.

 اگر مشکل در انجام کار در اتاق آپارتمان، فضای پارکینگ برای نجاری مناسب هست؛ اما خاک زیادی تولید خواهد شد. سعی کنید در گوشه‌ای از پارکینگ یک اتاق به این منظور در نظر بگیرید.

 برای سنباده‌کاری قطعات چوبی که باعث ایجاد خاک زیاد می‌شود، می‌توانید از فضای پشت بام استفاده کنید.

 رشته‌های مانند ساخت پیپ، جواهرات رزینی، معرق‌کاری، ماکت‌سازی، مشبک‌کاری، خاتم‌کاری و… برای انجام در آپارتمان گزینه مناسبی هستند.

راه اندازی کارگاه نجاری در خانه ویلایی

 اگر در خانه ویلایی ساکن هستید، گزینه‌های بیشتری پیش رو دارید؛ اما همچنان باید مراقب باشید در ساعاتی کار انجام دهید که صدای حاصل از کار با دستگاه موجب آزار و اذیت دیگران نشود.

 برای این‌چنین کارگاهی، باید از دستگاه‌های کوچکی مانند اره فلکه میزی، رنده میزی، گندگی میزی و اره میزی کوچک استفاده کنید.

این دستگاه‌ها به خاطر اندازه و قابلیت‌هایی که دارند، مناسب کارگاه‌های کوچک و کارگاه نجاری خانگی هستند. با برق خانگی به‌راحتی کار می‌کنند و فشار زیادی به سیستم برق وارد نمی‌کنند.

 

ابزار مناسب کارگاه نجاری خانگی

 استفاده از دستگاه‌های بزرگ کارگاهی در کارگاه نجاری خانگی توصیه نمی‌شود. حتی خانه‌هایی که دارای پارکینگ هستند و فضای کافی برای قراردادن ابزار در آن‌ها وجود دارد.

باتوجه‌به اینکه در خانه کار می‌کنید، تولید صنعتی ندارید و امکان استفاده از دستگاه‌های کوچک‌تر نجاری را خواهید داشته. به‌عنوان‌مثال به‌جای استفاده از اره فلکه ۶۰، می‌توانید از اره فلکه ۸ یا ۱۰ اینچ استفاده کنید.

 همان قابلیت برش در اره‌های ۱۰ اینچ وجود دارد. فقط کمی قدرت آن‌ها کمتر هست که باتوجه‌به خانگی بودن کار، مشکلی نخواهید داشت.

دستگاه‌های دیگری مانند اره میزی، گندگی رومیزی و رنده میزی هم گزینه‌های اصلی دیگری هستند که برای استفاده در کارگاه‌های خانگی و گاراژها و پارکینگ‌ها طراحی و تولید شده‌اند.

چرا نمی‌توان از دستگاه‌های صنعتی نجاری در خانه استفاده کرد؟

 اول اینکه در بیشتر از خانه‌ها فضای کافی برای نگهداری از این ابزار وجود ندارد. حمل و جابه‌جایی دستگاه‌هایی مانند اره فلکه و گندگی و رنده (سه کاره) معمولاً با جرثقیل انجام می‌پذیرد.

 دوم به‌واسطهٔ سروصدا و خاک زیادی که تولید می‌کند موجب آزرده شدن همسایگان و اهالی خانه می‌شود.

 سوم، سیم کشی ساختمان در اثر جریان بالای موردنیاز این دستگاه‌ها با مشکل مواجه می‌شود.

 پس پیشنهاد ما به شما این است که از دستگاه‌های پرتابل و کوچک که قابلیت‌های مناسبی دارند استفاده کنید.

وسایل کارگاه نجاری خانگی

 باتوجه‌به شرایطی که در بالا به آن اشاره شد امکان استفاده از هر دستگاهی را در کارگاه نجاری خانگی خود نخواهید داشت.

در این بخش به معرفی دستگاه‌هایی می‌پردازیم که مناسب برای استفاده در کارگاه خانگی نجاری یا کارگاه‌های بسیار کوچک صنعتی چوب هستند.

 ویژگی اصلی این دستگاه‌ها کوچک بودن اندازه دستگاه و قابلیت جابه‌جایی آن‌ها است.

اره فلکه / اره نواری مینیاتوری مناسب کارگاه خانگی

اره فلکه مینیاتوری نجاری

 

 اره فلکه نواری یکی از مهم‌ترین دستگاه‌هایی است که درکارگاه نجاری خانگی خود باید داشته باشید. از این دستگاه برای برش الوار و تنه‌های درخت استفاده می‌شود.

بهترین گزینه اره فلکه برای استفاده در خانه، نوع مینیاتوری آن است که در اندازه‌های مختلف در بازار به فروش می‌رسند.

 البته ناگفته نماند که قیمت مدل‌های مینیاتوری اره فلکه تفاوت چندانی با نمونه‌های کارگاه ۶۰ و ۸۰ ندارد.

 دستگاهی در توان و اندازه‌های مختلف که از یک موتوربرقی، فلکه فلزی، اسکلت و اره نواری حلقوی تشکیل شده است. معمولاً این دستگاه‌ها به‌صورت ایستاده هست و الوار را بر روی صفحه مندرج فولادی به حرکت در می‌آورند تا برش صورت پذیرد.

بهترین رنده میزی برای نجاری در منزل

رنده میزی نجاری

 

پس از برش چوب با استفاده از اره فلکه یا همان اره نواری، باید آن را برای استفاده در گندگی و یا انجام دیگر مراحل، برندید (رنده کنید) این کار با استفاده از دستگاه رنده میزی انجام می‌شود.

با توجه به اینکه رنده‌های کارگاهی از جنس چدن هستند و وزن زیاد دارند، جابجایی آن‌ها به سادگی امکان پذیر نیست. شرکت‌های تولید کننده ابزار، مدل‌های رومیزی رنده را برای استفاده در کارگاه‌های کوچک و کارگاه‌های خانگی طراحی و تولید کرده‌اند.

 

گندگی رو میزی نجاری برای نجاری در منزل

گندگی رو میزی نجاری

 

معمولاً گندگی نجاری در مرحلهٔ آخر مربوط به ساخت یک قطعه پروفیل چوبی به کار می‌رود. ابتدا الوار به‌وسیلهٔ اره فلکه برش می‌شود سپس با رنده میزی، یک نر و یکرو می‌شود و پس از آن با استفاده از گندگی پروفیل رنده شده به‌صورت صاف و یکنواخت در بخش‌هایی که هنوز صاف نیست، رنده می‌شود.

در پایان باید بدانید که هرکدام از دستگاه‌های ذکر شده توضیحات و آموزش‌های مربوط به خود را دارد در آیچوب مطالبی مفید و مهم در مورد ابزار نجاری تهیه کردیم که در بخش معرفی ابزار نجاری منتشر کردیم.

 

اره میزی نجاری خانگی

اره میزی نجاری

 

امروزه با توجه به استفاده گسترده از صفحات چوبی مانند پلای وود، ام دی اف، لترون، چوب طبیعی و … بهره گیری از دستگاه رنده میزی هم بیشتر مورد توجه اساتید قرار گرفته است.

اره میزی هم یکی از دستگاه‌های پرکاربرد، مفید و جذاب صنعت چوب هست که برای استفاده در کارگاه کار با چوب خانگی‌تان می‌توانید از آن استفاده کنید.

شاید بتوان ده‌ها پاراگراف در مورد این دستگاه و قابلیت‌های آن توضیح داد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم از مطلب مربوط به معرفی این دستگاه دیدن کنید.

ما در نوشته های بیشین در مورد شناخت اره میزی نجاری کامل صحبت کرده بودیم. پیشنهاد می کنیم ویدئو منتشر شده در این مقاله را تماشا کنید تا کامل با اره میزی آشنا شوید.

 

اره فارسی بر نجاری

اره فارسی بر نجاری

 

از این دستگاه برای برش چوب در اندازه‌ها و زوایای مختلف استفاده می‌شود که بیشتر بحث زاویه چوب در این دستگاه مدنظر است. به‌عنوان مثل اگر در نظر دارید قاب عکس چوبی بسازید، این دستگاه لازم و کاربردی است. برای این دستگاه بودجه مناسبی در نظر بگیرید.

فارسی بر باید برش‌ها را دقیق انجام بدهد؛ اما معمولاً فارسی برهای ارزان قیمت خیلی زود از حالت کالیبره خارج می‌شوند و درست عمل نمی‌کنند.

در مورد فارسی بر ما بیش از ۲۰ مقاله و ویدئو داریم که به عنوان یک تازه کار و علاقه مند صنعت چوب پیشنهاد می کنم کلمه فارسی بر را در قسمت جستجو سایت وارد کنید و از این مقالات استفاده کنید.

پیشنهاد آیچوب:

مشاهده تمامی مقالات مربوط به فارسی بر

 

اره عمود بر چکشی مخصوص چوب

اره عمود بر چکشی

 

به‌وسیلهٔ این اره می‌توانید چوب را به هر شکلی که مدنظر دارید برش دهید (البته با دقت کم). با اره عمود بر می‌توانید چوب‌ها را به شکل منحنی یا صاف به‌سادگی برش دهید.

از این اره هم می‌تواند چوب را در زوایای مختلف برید، اما دقتش به هیچ عنوان به‌اندازهٔ فارسی بر نیست.

اره چکشی یک ابزار کاربردی در صنعت چوب و ساختمان است. این اره یک نوع اره برقی است که با حرکت عمودی یا متمایل شفت به شما امکان می‌دهد قطعات چوب را به‌صورت دقیق و دلخواه برش دهید.

اره عمود بر دارای یک تیغه برش بر روی شفته آن است که به صورت عمودی حرکت می‌کند (حرکت رفت و برگشتی بالا و پایین) و قابلیت برش انواع مواد را از جمله چوب، فلز و پلاستیک را داراست. این تیغه برش می‌تواند برای انجام برش‌های صاف، منحنی و حتی برش‌های ترکیبی استفاده شود.

اره چکشی یا jig saw با قابلیت تنظیم زاویه برش و عمق برش، به شما امکان می‌دهد قطعات چوب را برش دهید.

اره چکشی برقی برای انواع کارهای چوبی مانند برش تیرها، نوارها، منحنی‌ها و سایر قطعات چوبی بسیار مفید است. همچنین، در صنعت ساختمانی نیز برای برش لمبه ها، پلاک‌ها و هر نوع مواد ساختمانی دیگر استفاده می‌شود.

استفاده از اره عمود بر برقی نیازمند دقت و توجه به جزئیات است. قبل از استفاده، مطمئن شوید که تیغه برش مناسب برای ماده مورد نظر را استفاده می‌کنید و از ابزارهای ایمنی مانند عینک و دستکش استفاده کنید.

پیشنهاد آیچوب:

اره عمود بر چیست؟ ویدئو آموزش ۰ تا ۱۰۰ اره چکشی برقی نجاری

 

اور فرز نجاری خانگی

اور فرز نجاری

 

از فرز دستی می‌توان استفاده‌های مختلفی کرد و به‌واسطهٔ تیغه‌های متنوعی که دارد، عملیاتی مانند ساخت زهوار، باربرداری از چوب، سوراخ کاری، ابزار زنی لبه‌های چوب، درج اشکال مختلف بر روی سطح چوب و بسیاری از کارهای دیگر که به زیبایی و سرعت عمل در کار می‌انجامد.

مهم نیست کارگاه نجاری خانگی دارید یا کارگاه صنعتی، اور فرز نجاری ابزاری کارآمد برای هر نجار است. ما مقاله ای به نام ((معرفی امکانات اور فرز نجاری و آموزش کار با هر یک + ویدئو)) داریم که پیشنهاد می کنیم مطالعه کنید.

 

دریل برقی خانگی

خرید دریل برقی

 

از این ابزار برای سوراخ‌کاری چوب و فلز و پلاستیک و دیوار و… استفاده می‌شود که باید متهٔ مخصوص چوب را برای این کار انتخاب کرد. بهتر است در زمان خرید دریل برقی، مدل‌های دیمر دار را انتخاب کنید تا بتوانید جهت باز و بسته نمودن چوب هم از آن‌ها استفاده کنید.

اگر بودجه کافی برای خرید پیچ بند شارژی ندارید، دریل برقی گزینه بعدی پیش روی شماست. البته به هیچ عنوان کیفیت و راحتی بستن پیچ با استفاده از دریل برقی را با پیچ بند شارژی مقایسه کرد.

به عبارتی بهتر است بگوییم دریل برقی گزینه خوبی برای باز و بست پیچ نیست.

پیشنهاد آیچوب:

راهنمای خرید انواع دریل گیربکسی، دریل شارژی و دریل سیمی در بازار ایران

 

گیره دستی نجاری

گیره دستی نجاری

 

وظیفهٔ نگهداری و اتصال بهتر بین قطعه‌های چوب را به عهده دارد. به‌عنوان مثال برای پرس سرد، پس از چسب کاری قطعات و اتصال آن‌ها به یکدیگر از پیچ دستی برای وارد آوردن فشار به قطعات و اتصال درست و دقیق استفاده می‌شود.

پیچ دستی در اندازه‌ها و کیفیت مختلف موجود است. انواع مختلفی از پیچ دستی در بازار موجود است.

اگر یک همکار ندارید و کارهای خود را به تنهایی انجام می‌دهد، خرید یک گیره اتوماتیک دستی برای شما ضروری هست و این گیره می‌تواند مانند یک شاگرد خوب همراه با شما کار کند.

 

کمپرسور هوا مناسب کارگاه خانگی

کمپرسور هوا

 

از کمپرسور هوا می‌توان برای راه اندازی دستگاه منگنه کوب و میخ کوب و خاک‌گیری و نقاشی چوب تجهیزات استفاده کرد. اگر لوازمتان را پس از اتمام کار خاک‌گیری کنید، عمر بیشتر و کارکرد بهتری خواهند داشت.

نیاز نیست کمپرسور هوا قوی و سنگین خریداری کنید، مدل ۵۰ لیتری آن برای شروع کافی است و نیازهای شما را برطرف می‌کند. با نصب پیستوله و شیلنگ ارتباطی، برای رنگ آمیزی هم می‌توانید از آن استفاده کنید.

کمپرسور هوا در مدل های سایلنت و روغنی در بازار موجود هست و ما در نوشته های پیشین در مورد تفاوت بین کمپرسور سایلنت و روغنی صحبت کرده بودیم.

 

منگنه کوب و میخ کوب بادی نجاری

منگنه کوب و میخکوب

 

به‌وسیلهٔ این ابزار جانبی که به کمپرسور هوا متصل می‌شود، می‌توانید اتصالاتی موقتی ایجاد کنید تا سازه به‌صورت موقت به یکدیگر متصل شود و پس از چسب کاری، محکم شود. منگنه کوب در صنایع مبل سازی کاربرد فراوانی دارد.

در مورد انواع منگنه کوب و میخکوب های بادی هم مطلبی جامع تهیه کردیم که پیشنهاد می‌کنیم حتماً این مطلب را مطالعه کنید.

 

پیچ بند شارژی خانگی

پیچ بند شارژی

 

یکی از پرطرفدارترین دستگاه‌های این روزهای صنعت چوب پیچ بند شارژی هست. استفاده از پیچ بند شارژی کار را آسان و سریع پیش می‌برد و عملیات باز و بسته نمودن پیچ‌ها در سریع‌ترین حالت ممکن صورت می‌دهد و به‌واسطه نداشتن سیم دست و پاگیر نیست و کار به‌آسانی انجام می‌شود.

پیشنهاد ما این هست که اگر در زمینه ساخت سازه های چوبی و ام دی اف فعالیت دارید، حتما برای خرید پیچ بند شارژی اقدام کنید.

 

مکنده گرد و غبار و جاروبرقی کارگاه نجاری در منزل

مکنده گرد یا جاروبرقی نجاری

 

اگر در رشته‌ای که در آن فعالیت می‌کنید برش کاری‌های زیاد و پر گرد و خاک دارید، حتماً مکنده کارگاهی تهیه کنید. مدل‌های صنعتی مکنده در انواع تک، دوقلو، چهارقلو و … در بازار موجود هست.

برای کارگاه نجاری خانگی، مکنده‌های کوچک‌تری وجود دارند که شبیه به جاروبرقی‌های صنعتی هستند.

با توجه به مضر بودن گرد و غبار خاک، استفاده از این دستگاه برای کارگاه نجاری خانگی شما الزامی است. برای سلامتی خود ارزش قائل شوید و از تجهیزات مناسب استفاده کنید.

 

اره گرد بر نجاری سبک

اره گرد بر نجاری

 

این اره یکی از ابزار هایی هست که برای برش صاف چوب و ورق های چوبی به کار می رود. اگر امکان خرید اره میزی ندارید، به عنوان گزینه دوم می توانید به این دستگاه فکر کنید. به حدی گستره کار با این دستگاه زیاد هست که در آیچوب ویدئویی در مورد کاربرد های این ابزار منتشر کرده ایم. پیشنهاد می کنیم این ویدئو جذاب را از دست ندهید.

پیشنهاد آیچوب:

اره گرد بر نجاری چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

 

اما برای آشنایی هرچه بیشتر با لوازم نجاری در مورد سه دستگاه اصلی که در بخش اول ذکر شد، بیشتر توضیح می‌دهم:

 

لوازم دیگری که موردنیاز است

تراز، مداد، چسب چوب، چکش، میخ، متر، انبر دست، پیچ گوشتی دو سو و چهار سو، میخ کش، گونیا، جعبه ابزار و بسیار لوازم دیگر که در حین کار به وجود آن‌ها نیاز پیدا می‌کنید. همچنین ما لیست ۴۰ ابزار موردنیاز در نجاری را برای شما آماده کرده‌ایم.

منبع: آیچوب

354 نظر در “لیست ابزار کارگاه نجاری در منزل | وسایل نجاری خانگی + ویدئو

  1. 09188377406 گفت:

    سلام نه من اولین بار است که وارد سایت شما شدم و اولین سوالی است که از شما می پرسم

  2. 09188377406 گفت:

    باسلام و تشکر از راهنمایی تان
    من می خواهم یک کارگاه نجاری کوچک وسیار راه اندازی کنم برای کارهای ام دی آف و مخصوصاً کارهای کمد دیواری لطفاً راهنمایی کنید چه ابزارهای لازم دارم و تقریبا با چه سرمایه ای می تونن این کار راانجام دهم لطفاً ر
    اهنماییم کنید چون به این کار نیاز واقعی دارم ممنونم

    1. Khorami گفت:

      درود بر شما
      با حدود ۱۰۰ تومن میتونید راه اندازی کنید
      از همین ابزار ها استفاده کنید

  3. 09188377406 گفت:

    ببخشید علی هستم از شهرستان صحنه استان کرمانشاه

  4. 09188377406 گفت:

    باسلام و تشکر از راهنمایی تان
    من می خواهم یک کارگاه نجاری کوچک وسیار راه اندازی کنم برای کارهای ام دی آف و مخصوصاً کارهای کمد دیواری لطفاً راهنمایی کنید چه ابزارهای لازم دارم و تقریبا با چه سرمایه ای می تونن این کار راانجام دهم لطفاً راهنماییم کنید چون به این کار نیاز واقعی دارم ممنونم

    1. Khorami گفت:

      درود بر شما
      با حدود ۱۰۰ تومن میتونید راه اندازی کنید
      از همین ابزار ها استفاده کنید

  5. منصور گفت:

    سلام.
    – مکنده کوچک نجاری برای کار در خانه می خواستم. چه مدل پیشنهاد می دید.
    – رنده رومیزی ارزان قیمت ؟
    – برای ساخت دستگاه خراطی چه موتوری میتونم استفاده کنم؟

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      پروسه تحقیق و انتخاب ابزار به عهده خریدار هست
      ما نمی تونیم کمکی در انتخاب به شما کنیم

  6. دانیال گفت:

    سلام وقت بخیر من علاقه زیادی به نجاری دارم یعنی تلفیق چوب و کار با ان دوست دارم باید اول از کجا شروع کنم میشه خودم وسله بخرم استفاده کنم یعنی اولین مرحله کجاهه

    1. آیچوب گفت:

      سلام دانیال عزیز
      لطفا از مطلب زیر استفاده کنید و اگر باز هم سوالی بود، بپرسید:
      نکته های مهم ورود به بازار صنعت چوب ایران چیست؟!

  7. هامان واریان گفت:

    سلام. ما یه کارگاه خونگی داریم و یه سری وسایل رو هم از قبل داریم، مثل خراطی و عمود‌بر و پولیشر و… . حالا می‌خوایم یه چند تا وسیله اصلی‌تر رو تهیه کنیم که به ترتیب اهمیت عبارت‌اند از: اره میزی، رنده، گندگی، اره فلکی. بودجه‌ای هم که در اختیار داریم پنجاه تا شصت تومانه.

    قصد اصلی‌مون هم درست کردن میز جلومبلی، میز ناهارخوری و میز تلویزیون و… هستش، و در درجه دوم ساخت زیورآلات چوبی کوچیک. منتها نمی‌تونیم ازونجا که منطقه مسکونیه جرثقیل بیاریم و از وسایل صنعتی سنگین استفاده کنیم، و قراره که برگ برندمون دقیق بودن وسایل‌مون باشه.

    حالا چند تا سوال: 1. به نظرتون با پنجاه شصت تومان میشه این وسایل رو جمع کرد؟ 2. ترتیب اولویت‌هامون رو به نظرتون درست چیدیم، منظورم برای رسوندن به بهترین پروفیل چوبی ممکنه؟ 3. به نظرتون بهتر نیستش که کار با اره فلکی رو برون سپاری کنیم و عوضش اره میزی و رنده و گندگی با کیفیت داشته باشیم؟ … پیشاپیش از وقتی که می‌گذارید ممنونم.

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      اره میزی رو نمیشه حذف کرد چون بسیار پرکاربرد هست. رنده گندگی هم ضروری هست برای ادامه روند.
      برای جلومبلی و پایه اون بسیاری اوقات به اره فلکه نیاز دارید اما برون سپاری هم فکر خوبی هست مخصوصا وقتی کار سری و تیراژ باشد.
      رنده گندگی رو دست دوم اروپایی یا نو ایرانی پیشنهاد می کنم همچنین برای اره میزی

      1. هامان واریان گفت:

        ممنون از راهنمایی‌تون.

  8. مجید گفت:

    سلام.ممنون بابت مطالب مفیدتون.میخواستم با برش شاخه های طبیعی و خالی کردن داخلشون باکس هایی برای قلم یا زیور آلات درست کنم لطف میکنین ابزار مورد نیاز اینکارو معرفی کنید و چه مارکی برلی شروع کار مناسبتره؟ ممنون

    1. آیچوب گفت:

      سلام مجید عزیز
      شما می تونید با مته گازور و دریل این کار رو انجام بدید
      اگر حجم کارتون زیاد شد از دریل ستونی استفاده کنید.

      1. مجید گفت:

        ممنون بابت پاسختون.در صورتیکه بخوام بصورت جعبه با در درست کنم نیاز به اره فلکه دارم؟

        1. آیچوب گفت:

          سلامت باشید.
          بازم بستگی به نوع سازه داره… شاید فقط با اره میزی بتونید کارتون رو انجام بدید
          البته این رو در نظر داشته باشید که اره فلکه یکی از اصلی ترین دستگاه های نجاری هست.

  9. کریمی گفت:

    سلام من یکم میخام وسایل نجاری بخرم و برای خودم وسایلی درست کنم آیا در اصفهان شرایط خرید وسایل اقساطی وجود داره

    1. آیچوب گفت:

      سلام
      اطلاعای از این مورد ندارم
      با توجه به قیمت های موجود فکر نمی کنم چنین امکانی وجود داشته باشد

  10. جواد گفت:

    سلام خسته نباشید.
    من نیاز به دو تا دستگاه دارم :
    1. رنده
    2. گندگی
    سوالم این هست دستگاه رنده و گندگی متابو مدل HC 260 C با قیمت تقریبا حدود 20 میلیون تومن چه طوره ؟ چه فرقی با رنده گندگی دیوالت میکنه ؟ دیوالتش 53 میلیون تومنه !
    میدونم مدل های ایرانی به صرفه تر هستند ولی بیشتر نظرم روی مدل های خارجی هستش چون از مدل های ایرانی خوشم نمیاد تکنولوژی ساختشون مال عهد میتی کُمانه.

    1. آیچوب گفت:

      درود بر شما جواد عزیز
      اگر امکان خرید دستگاه های صنعتی دارید، به نظرم با 20 تا 30 تومن می تونید رنده و گندگی های بهتری در بازار هست که می تونید تهیه کنید.

      1. مهناز گفت:

        سلام خسته نباشید،من قصد دارم ی کارگاه بزنم،که توش وسایل چوبی از قبیل سطل چوبی جادستمالی ،اینه دستی،شانه شلف های دیواری و رو میزی اسب چوبی بچه ،و وسایل دکوراتیو این سبکی که سایز ابعاد کوچیکی دارن بسازم و جنسشون هم ام دی اف خام باشه ،میشه راهنماییم کنین که چه دستگاه هایی ب کارم میاد ،من کارم هنریه میخوام ابزار خودمو خودم بسازم و رنگ کنم ب بازار عرضه کنم ،از چندتا از دوستان پرسیدیم گفتن ک دستگاه سی ان سی فقط اینکاررارو برام انجام میده ،اما نظر خودم اینه ک با دستگاه های دیگم میشه،منتظر جوابتون هستم سپاسسس

        1. آیچوب گفت:

          درود بر شما مهناز گرامی
          دوست شما درست گفتن، اگر بخواید اصولی و سریع و تمیز کار کنید، می تونید از دستگاه سی ان سی استفاده کنید. اما اگر بودجه ندارید، می تونید با اره میزی و اره مویی شروع به کار کنید و ورق ام دی اف رو در ابعاد و زوایا مختلف برش بدید.
          اگر بودجه رو بدونیم چقدره، عالی میشه…

  11. moslem گفت:

    سلام. روزتون بخیر، برای اره میزی کوچک خانگی ( بوش مدل GTS 10 XC) نیاز به دستگاه مکنده دارم. همان لحظه اول استفاده از دستگاه کوهی از گرد و غبار روی دستگاه جمع شد! ضمن معرفی مدلهای مکنده خانگی با قیمت مناسب، اگر راهکارهایی جهت کاهش گرد و غبار هنگام برش با اره میزی وجود دارد لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون از راهنماییتون

    1. آیچوب گفت:

      سلام مسلم عزیز
      به روی چشم.

    2. جواد گفت:

      سلام مسلم جان ، دقیقا من هم همین مدل اره رو دارم و خیلی ازش راضی هستم و دقیقا من هم همون روز اول فهمیدم که حتما حتما باید برای این اره یه مکنده تهیه کنم ولی متاسفانه توی نت سرچ که میکنم یه فروشگاه پیدا نمیکنم که مکنده داشته باشن و موجود باشه و تنوع داشته باشه و …
      از آیچوب خواهش میکنم مکنده ی خوب معرفی کنین که قیمتش هم فضایی نباشه.
      با تشکر از آیچوب عزیز

برای ثبت نظر لطفا وارد اکانت خود شوید ( عضویت رایگان است )

[dm-modal]